دیدار جمعی از هئیات مذهبی تبریز با معظم له

«علت فضلیت حضرت معصومه علیها السلام تقوا و تسلیم در برابر امام زمانش است»

جمعی از هیئات مذهبی شهر تبریز روز پنج شنبه 98.4.13 در سالروز ولادت حضرت معصومه سلام الله علیها با مرجع عالیقدر حضرت آیت الله العظمی دوزدوزانی تبریزی مدظله العالی دیدار کردند.

در ابتدای این دیدار حضرت آیت الله العظمی دوزدوزانی تبریزی مدظله العالی ضمن خوش آمدگویی به حاضرین، وقایع و مناسبت های این ماه را اشاره نمودند و عظمت حضرت معصومه علیها السلام را به استناد برخی روایات تشریح نمودند و فرمودند:

« در شأن حضرت معصومه علیها السلام روایاتی آمده است که در شأن فرزندان دیگر امام موسی کاظم علیه السلام نیست. که این مطلب اتفاقی و تصادفی نیست بلکه کاشف از مقام خاص ایشان می باشد و علت افضلیت حضرت معصومه علیها السلام تابع محض ولایت بودن است و آن هم به سبب زهد و پرهیزکاری ایشان است».

در ادامه معظم له مومنین را به توجه بیشتر در معارف اهل بیت علیهم السلام و الگو گرفتن از این بزرگواران توصیه نمودند.

در پایان مادحین به ذکر فضائل و مناقب اهل بیت عصمت و طهارت علیهم السلام و حضرت معصومه علیها السلام کریمه اهل بیت علیهم السلام پرداختند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Fill out this field
Fill out this field
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

فهرست