طوری نباشد که دیگران برای ما طلاب، هدف را مشخص کنند

 

جمعی از طلاب مدرسه دینی مکتب الصادق علیه السلام تهران روز پنج شنبه ۵ مرداد با آیت الله العظمی دوزدوزانی تبریزی دیدار کردند.

 

مرجع عالیقدر با اشاره به روایت امام صادق علیه السلام که در آن حضرت فرمودند:

إِذَا أَرَادَ اللَّهُ‏ بِعَبْدٍ خَیْراً فَقَّهَهُ فِی الدِّینِ و زَهَّدَهُ فِی الدُّنْیَا وَ بَصَّرَهُ عُیُوبَهَا وَ مَنْ أُوتِیَهُنَّ فَقَدْ أُوتِیَ خَیْرَ الدُّنْیَا

به طلاب توصیه کردند که هدف از ورود به حوزه را مشخص نمایند و بدانند فلسفه طلبگی چیست و طوری نباشد که دیگران هدف را برای ما مشخص کنند در قدم اول انسان باید یاد بگیرد و در قدم دوم خودش را تزکیه و اصلاح کند و در قدم سوم بتواند دیگران را اصلاح کند.

در ادامه استاد معظم حوزه علمیه فرمودند: عمل ما با گفتار ما اگر سازگار باشد مردم به ما نزدیک خواهند شد و خداوند متعال این خصوصیات سه گانه (علم، زهد و بصیرت در دین) را طبق فرمایش امام صادق علیه السلام به آسانی به کسی نمی دهدو همه کس لایق این خصوصیات سه گانه نیستند.

در پایان مرجع عالی قدر شیعه، حضرت آیت الله العظمی دوزدوزانی تبریزی فرمودند:

عمل من و شما یک نوع تبلیغ است و در حد توان در عبور و مرور خود با مردم مهربان باشیم و با اخلاق خوب دین اسلام را به آنها عرضه کنیم.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Fill out this field
Fill out this field
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

فهرست